• Unique Alpine TPG-3 fra Skanacid A/S
  • Unique Alpine TPG-3 fra Skanacid A/S
  • Unique Alpine TPG-3 fra Skanacid A/S
  • Unique Alpine TPG-3 fra Skanacid A/S

Unique Alpine TPG-3 A4

76.167,50 kr.
Inkl. moms

TPG-3 er en videreudvikling af sine forgængere TPG-1 og TPG-2, sammen med FNH i USA, hvor den kaldes Ballista, er denne model på så højt en niveau, at den er med i et udbud til US Special Forces Commands (SOCOM).

Prisen er uden sigte som kan tilkøbes separat

Find dit sigte her: Riffelkikkerter

Antal
Produktet bestilles hjem ved ordre

 

Se video...  video_library

 
 

Under et møde med SOCOM "PSR1" - er de der blevet stillet krav til US Special Forces ideelle riffel. 
EN multiciber-snigskytteriffel. Baseret på det høje modulære design af hver del af riflen fortsatte vi med at udvikle TPG-1 og TPG-2's multicaliber-evner og modificerede den til missioner under ekstreme forhold.

Aspekter som reduceret vægt, konsekvent nøjagtighed efter pibeskift blev hoved fokus for dette design. Vi fokuserede udviklingen af vores pibeprofiler. .338LM's progressive spin garanterer et rigtig godt træf mønster.

 

Pibe Skift

Piben kan ændres på mindre end et minut uden specialværktøj eller andre anordninger og fast repeterbarhed i systemet ved hjælp af fire tabbeskyttede integrerede klemskruer.


Kolben 

Kolben er sammenfoldelig til højre uden at ændre riflens samlede bredde, som gør det lette i svært fremkomenligt terræn. Samtidig er boltehåndtaget sikret. Samlet længde, kind og stykke tallerkenhøjdevinkel og højde er fuldt justerbare. En picatinny-rail tillader brug af en monopod- eller spacerplade fra vores udvalg af tilbehør.
Dette muligøre et tredje støtte ben.Magazine

Magasinerne er lavet af glasfiberforstærket ekstra beskyttede plastik. De er tilgængelige i alle tre kalibrer og kommer i korte og lange versioner. 
Disse ekstra beskyttede plastik magasiner er langt mere overlegen end metal som et materiale til magasiner, da materialet ikke bøjes eller deformeres under stress som et traditionelt stålblad; Derfor hører feederfejl til fortiden.

Rails

Fritt placerbare Picatinny rails (MilSpec 1913 Rail) fås i fem forskellige længder og kan monteres og formes til otte forskellige vinkler rundt om håndbeskyttelsen.

Sikring

 Pistolgrebs sikringen er valgfri.

Unique Alpine

Produkt information

Anvendes til:
Rifel
Sportsskydning
Kaliber
300 Win. Mag.
308 Win.
338 Lapua Mag.

Download

TPG-3 A4

Unique Alpine

Download (945.06k)

Du vil eventuelt også synes om