CLP -PS- 10 CLP PRECISION SHOOTER

75,00 kr.
Inkl. moms

Needle-stil applikator, der leverer 0,2 ounces (7,5 ml) CLP

Det har vist sig at præforme i temperaturer fra -65F til + 475F og efter saltvand nedsænkning.
Trænger og spredes langs metaloverflader i hver pit og sprække for at underkaste kontaminering og løfte rester væk, hvor den kan fjernes.
Langvarig smørefilm reducerer dramatisk klumper af sand, grus eller andre slibemidler, der forårsager slitage og svigt.
Korrosioninhibitorser forhindrer dannelsen af rust, mens Break-Free's unikke randfilm beskytter metaloverflader mod fugt og andre forurenende stoffer.

Antal
På lager

 

Se video...  video_library

 
 

Da det amerikanske militær udgav købsbeskrivelsen for PD-48, et multifunktionsprodukt til pleje og vedligeholdelse af skydevåben, blev det hurtigt kendt som The Impossible Specification på grund af dets yderst vanskelige krav.

Det første produkt til at klare udfordringen er: Break-Free CLP.

Break-Free's flagskibsprodukt, CLP, er lavet af en unik kombination af syntetiske olier og individuelle proprietære ingredienser, der kombineret udfører tre vigtige opgaver:

1. Effektiv rengøring

2. Smøre og

3. Beskyt metal

Break-Free CLP er nu anerkendt over hele verden som en ydeevne standard for maksimal metal beskyttelse.

CLP trænger ind og spredes langs enhver metaloverflade til enhver ujævnhed og lille skade for at forhindre forurening af metallet og hjælper med til lettere at fjerne snavs, hvor det er muligt.

Den holdbare smørefilm reducerer vedhæftningen af ​​sand, grus eller andre slibemidler, som kan forårsage slitage og funktionsfejl.

Korrosionsinhibitorer forhindrer dannelsen af ​​rust, mens Break-Frees unikke beskyttende lag bevarer metaloverflader fra fugt og andre forurenende stoffer.

De specialudviklede syntetiske olier mister ikke deres viskositet eller tørrer endda under ekstreme vejrforhold eller bliver hårde. Som f.eks. i kulde, varme, støv, snavs, fugtighed og endda salt luft.

CLP's fagligt vedligeholdt udstyr forbliver i drift i flere måneder, selv under de sværeste miljøforhold.

Break Free CLP multi purpose olie opfylder kravene i USA's militære PD-48 og NATO Mil Spec. L-63460B og bruges til militære formål i 26 lande.

CLP kan anvendes i et temperaturområde fra -50 ° C til + 246 ° C

Break Free

Produkt information

Anvendes til:
Pistol
Rifel
Funktioner
Vaabenpleje

Download

Handgun Cleaning Guide

Handgun Cleaning Guide

Download (690.35k)

Du vil eventuelt også synes om