Liste over varer efter mærke Armor Express

Hos Armor Express skubber de hele tiden konvolutten for at gøre koncepter til livreddened løsninger. Ved at arbejde sammen med vores forhandlere, integrerer vi de seneste fremskridt inden for ballistisk videnskab, materialer og teknologi til at opbygge de letteste vægt, højeste resultater rustnings løsninger; der er lette, fleksible og ergonomiske designet til at opfylde alle missions kritiske behov.

På vores Ballistics Research Laboratory har vi en 80 fod lang skydebane, der rummer ballistiske test, der spænder fra .22 kaliber til .30-06 panser og piercing kugler og forskellige Fragment Simulating Projectiles. Den er konstrueret med overbetonede betonblokke med et tre-lags loft af kuglebestandigt stål. Et beskyttende glasvisningsvindue giver ballistiker optimal overvågning, mens et brugerdefineret HVAC-system med HEPA-filtre og laminar luftstrøm giver et rent og sikkert arbejdsmiljø. Desuden opvarmer to specielt designede ovne meget fleksible Roma Plastilina # 1 modellerings ler, som bruges som testmedium, hvorefter veste er skudt til NIJ-standarder. En state-of-the-art Oehler Chronograph og Wiseman Universal Receiver omfatter andre funktioner, der er nødvendige for de præcise data, der indsamles ved at undersøge, udføre og kontrollere ballistiske fyringer i området.

Men ballistisk forskning og udvikling er mere end udstyr. Det handler om at samarbejde med supply chain-ledere for at teste og omprøve de seneste fremskridt i fibre og stoffer for at udvikle de sikreste og letteste vægtballistiske pakker. Vores stærke relationer med disse industriledere kombineret med nye teknologier og synings- og lamineringsprocesser gør det muligt for os at udvikle ballistiske pakker, der konsekvent opfylder og overstiger standarderne NIJ, FBI, DEA og Special Threats. Hvad der skiller os fra i branchen er vores uvæsentlig forpligtelse til sikkerhed, først og fremmest, og det faktum at alle vores ballistiske pakker kan udnyttes på tværs af alle Armor Express-transportdesigner.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter