Beskrivelse af forskellige isoleringsteknikker

Vi har løsningen på dine isoleringstekniske udfordringer!

Når standard produkterne ikke længere slår til, har vi de special produkter der klarer opgaven!

Her finder du produkter som Superwool der egner sig til isolering af varme emner op til 1300 °C, Kaowool produkter der klarer 1650 °C. Vi har selvfølgelig også tilbør til montage uder disse forhol.

Foamglas, der bi.a. løser opgaven at isolere en LOX (flydende Oxygen) rør og ventiler på -196 °C. Da FOAMGLAS indeholder mindre end 0,5% organisk materiale, er der med ette produkt ikke risiko for selvantændelse ved en utæthed.

Du finder også T-FIT Clean (tidligere T-Tubes), specielt fremstillet til montage i Renrum og sterile produktionslokaler. De klarer de fleste kemikalier samt har så lav en røg udvikling under brand. Den lave røgudvikling minimerer faren for personale og elektronik er på et absolut minimum. T-FIT Clean har, efter få år på markedet, markeret sig som det ultimative valg i rene miljøer, helt op til klasse 4.

Produkter som Micanite eller glimmer, der udover termisk isoleringsegenskaber også besidder elektrisk isoleringsegenskaber.

Vi fører markedets absolut bedste isolerede rørophæng der overholder kravene i den nye norm, DS452.3. Vi hjælper gerne med dimensionering hvis dette ønskes. Vi har, som den eneste danske leverandør, isolerede rørophæng til højtemperatur rør. 

Når der mangler plads til tilstrækkelig isolering, har vi nye innovative produkter der kan reducere isoleringstykkelsen med op mod 70% og stadig overholde krav til energitab og overfladetemperatur. Porextherm “microfiber” eller microporøse produkter samt Supermat som er 2. generation Aerogel.

De rigtige produkter til fatsholdelse af isolering er afgørende, især når isoleringen skal monteres i ekstreme miljøer som f.eks. i en affaldsforbrændingskedel. Her er høj temperatur og et aggressivt miljø en stor udfordring. Vi forhandler “isoleringsstrittere” af høj kvalitet fra hollandske Silicone.

Udvendig beklædning af dine isoleringsmaterialer forhandler vi også. Aluminium og mange typer teknisk tekstil basseret på E-glas, silica og keramiske fibre.

Vi har samler de bedste beregningsprogrammer. Vi ønsker at give dig mulighed for at beregne alternetiver og sammenligne løsninger. Du finder link til disse programmer under punktet “Beregningsprogrammer”. Vi hjælper gerne med beregning og kan regne på ALLE typer isoleringmaterialer.

Vores mission er at rådgive om og have forhandling af, isoleringstekniske special produkter. Vores markedsfokus er på OEM-, industri- og marinekunder. Vi sælger også en del af vore produkter via special grossister indenfor andre markedssegmenter.

Vi håber du vil finde hvad du har brug for her på vores hjemmeside.

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

12 + 10 =