Industrial coopration

INDUSTRISAMARBEJDE

Skanacid A/S er leverandør af produkter med isoleringsegenskaber. Vi rådgiver, beregner og leverer nogle af markedets stærkeste produkter og servicerer Fagentreprenører, Industri- og OEM-kunder. 

For at kunne yde den optimale service, har vi brug for partnere, som kan bearbejde vores produkter fra et råmateriale til et direkte implementerbart produkt hos vores kunde. Dette kræver kompetence og maskinel, som Skanacid A/S ikke råder over. Derfor samarbejder vi med de bedste på markedet, der besidder de kompetencer, vi mangler og hjælper derved vores kunder.

Lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig! Kontakt Skanacid A/S på tlf. +45 39401314 eller ved at klikke her.

 

Pakninger og udskårne emner

Vi forhandler et bredt sortiment af pakningsplader / pakningsmaterialer.
Materialer som Keramisk papir, Aerogel, Mica, Grafit, PTFE, Gummi og Silikone er eksempler på materialetyper, som vi, sammen med vores partner, kan levere udskårne efter kundens ønske eller i standard pakningssæt. Anvendelsområderne er mange. Højtemperaturpakninger, Brændeovnspakninger, Kedelpaknonger, Maskinpakninger og VVS Pakninger. Vi kan levere det, du kan tegne!

Vores progam af specialicerede isoleringsprodukter leveres også skåret og pakket, så de passer til vores kundes ønske.

 

Industry cooperation Skanacid

“Danmarks mest alsidige B2B-totalleverandør af plast- og kunststofløsninger med mere end 30 års erfaring. Så kort kan Induflex beskrives, fortæller ejer Rico og stifter Lis Larsen.”

Samarbejdet mellem Induflex og Skanacid startede i 2018 omkring udskæring af Aerogel emner, og fungerer som en perfekt symbiose mellem materiale know-how og produktions know-how. Induflex råder over en maskinpark og logistikstyring, der giver det perfekte match, mellem vore virksomheder.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Tlf: +45 98 37 19 88

www.induflex.dk

Rasmus Hosbond Sørensen

Salgschef Induflex
Telefon: +45 22 59 38 47
Mail: rh@induflex.dk

Aerogelsolutions

Gå til Aerogelsolution.com for at se mere!

Her finder du et eksempel på vores Industrisamarbejde omkring udskæring og støbning af vore Aerogel produkter. https://aerogelsolution.com/

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

14 + 1 =