Isover Teknisk isolering, Industri, HVAC, Marine & Offshore

Isoverprodukter har mange fordele, specielt når det gælder væge og mulighed for at komprimere produkterne under transport. Vi leverer Isovers progran af Teknisk isolering samt deres Marine & Ofshore program.

Isoleringspakker og eksport

Vi designer og levere konkurrencedygtige isolerings-pakker til projekter i hele verden. Vi har 15 års erfaring og leverer til nogle af Danmarks største eksportører af  industrielle anlæg. Dette giver vores kunder mange fordele som styrker deres konkurrencekraft! Herunder finder du segmentspecifikke kataloger lige til at Downloade. Disse kataloger indeholder et bredt udvalg af tekniske produkter der kan løse lige fra energibesparelse til brandsikring. Kontakt os her for priser eller teknisk sparring.

Isover – Teknisk Isolering

Skanacid A/S leverer Isovers brede program af produkter til isolering af tekniske installationer.

Programmer indeholder produkter specialiseret til både industrisektoren og til instalationer og kontruktioner i byggesektoren.

Lad os hjlæpe dig råd, vejledning og beregninger, så du finder den helt rigtige løsning til dit projekt.

Kontakt os for et godt tilbud.

Isover – Marine & Offshore isolering

Skanacid A/S markedsfører et komplet program af brandsikker løsninger til skibsbygningsindustrien. Produkterne tilbyder, ud over lav vægt, både optimal akustisk og termisk isolering. Disse produkter er fremragende termisk isolering og kan anvendes til de fleste isoleringsopgaver om bord. Alle produkter i denne kategori er naturligvis marinegodkendte. 

Kontakt Skanacid A/S for beregning og tilbud på dit projekt.

Du er mere end velkommen at kontakte os.

Brug kontaktformularen eller ring på:

+45 39 40 13 14

Vælg din kontaktperson her.

Kontaktpersoner

ISOLERINGSTEKNIK:  Salgs og leveringsbetingelser

INDUSTRITEKNIK:       Salgs og leveringsbetingelser

Kontaktformular

3 + 7 =